Българска фирма за производство на облекло изработва униформените панталони на немските

...
Българска фирма за производство на облекло изработва униформените панталони на немските
Коментари Харесай

Българска компания изработва униформите на германските елитни части


Българска фирма за произвеждане на облекло създава униформените панталони на немските елитни елементи, които ще извършат защитата на идната годишна среща на върха на страните членки на Г7, оповестяват от Българската асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК). Срещата на Г7 ще се състои  в интервала 26-28 юни в замъка Елмау, намиращ се в баварските Алпи наоколо до германско-австрийската граница. Фирмата е член на БАТОК.

За производството на специфичните униформени панталони, компанията е разполагала единствено с една работна седмица,  в която нейните експерти да се срещнат с модела – структура, условия, специфичност и да дават в този период готовите произведения. Въпреки богатия си опит в направата на военни униформи за огромните европейски  страни членки на НАТО, панталонът на немските елитни елементи се оказва напълно нов модел с структура напълно приспособена към актуалните способи на защита. Той построен от 5 разнообразни типа плат, всичките  от най-голям стандарт. Участват над 70 детайла, завършени в десетки дребни и огромни протектори и джобове. Използвани са разнообразни видове и размери велкро, ципове и държачи. Повечето от шевовете са двойно усилени със специфичен негорим конец. Панталоните са към този момент в Германия, а немските сътрудници на " Дресмейкър " са останали извънредно удовлетворени от високото качество на направа, реализирано с помощта на бързите и професионални дейности на целия екип взел участие в производството им.

Пловдивската компания " Дресмейкър " ООД развива своята индустриална активност в Асеновград, като сдружението наброява 130 индивида. 

Фирмата е профилирана както в производството на военни и униформени произведения, по този начин и в направата на елегантни връхни и спортни дрехи. През изтеклите пет години " Дресмейкър " е произвела стотици хиляди камуфлажни военни дрехи за потребностите на немската, чешката, нидерландската, френската, норвежката, белгийската  и други европейски армии.

Една от най-интересните и авторитетни поръчки на компанията е от последната  година. Това е взаимен план с нидерландска компания, с която при започване на 2021 година печелят търг за 3-годишно  производство и доставка на снежен камуфлаж непосредствено за армиите на страните-членки на НАТО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР